Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!

Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια γεννήθηκε η Αμαλία.
Σαν σήμερα πριν ένα μήνα η Αμαλία έφυγε από κοντά μας.
Εμείς συνεχίζουμε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Prosperos είπε...

Elpizo na min eimai ektos thematos alla tha ithela poly na to moirasto giati sxedon toxo varos sti syneidhsi mou.

Savato vrady, Martios h Aprilios 2007. Enas filos mou exei perasei na me parei gia na vgoume.Me perimenei katw me t aftokinhto tou. Katevainw, bainw mesa kai milaei h mallon tsakwnetai poly asxhma sto kinhto tou me kapoion. O filos mou einai giatros kai enw ekeino to vrady exei efhmeria vgainei san na mh symvainei tipota opws se oles tis efhmeries!

O logos pou tsakwnetai me ton allon ( epishs giatro) sto thlefwno einai oti enas asthenhs epathe kati sovaro kai borei na xreiastei na tou akrwthriasoun to xeri. To zhthma einai gia na mh sas ta polylogw oxi oti o asthenhs kindynevei alla poios tha piasei ton allo koroido kai tha ton steilei sthn efhmeria (savatovrado!!!) O dialogos einai tou typou - Re malaka thn allh fora ego den phga sa malakas? twra na pas esy!!!

Sas ypenthymizw oti to sygekrimeno vrady sto sygekrimeno nosokomeio pou ergazontai eixan efhmeria kai oi dyo kai den htan kaneis ekei para mono oi nosokomes( oi opoies kai eidopoihsan sto kinhto oti o asthenhs ypotropiase)

Egina eksallos kai eipa oti an de pame kateytheian sto nosokomeio katevainw ap to aytokinhto kai termatizw mia filia 20 xronwn kai vale.

Phgame... yphrxe ena varos sthn atmosfaira kai mas xalase to kefi gia na vgoume. Par ol'ayta krathsame ta prosxhmata kai vghkame meta thn epemvash. Kaname sa na mh synevh tipota, hpiame, gelasame kai to prwi to dialysame.

Exoume na milhsoume apo tote.

To varos ths syneidhshs mou exei na kanei me to oti logw filias den eixa to sthenos na to katageilw kapou afto to gegonos.

Twra pou to moirazomai mazi sas de kserw an tha niwsw kalytera. Allwste ti shmasia exei....
O anthrwpos exase to xeri tou....